Tule Rat Race jooksule – teed head ja võid võita ägedaid auhindu!

Tule oma firma tiimiga lõbusale kontorirottide heategevusjooksule Rat Race Tallinn 2016, mis toimub 2. juunil kl 12.30 Raekoja platsil. Osalemine toob firmale meediakajastusi, tõstab meeskonna rõõmuprotsenti ja aitab teha heateo lastele!

Juustukuningatelt ägedad auhinnad – jalgratas ja puukotad!
Vahva loosiauhindade komplekt rõõmustab ühte meeskonda, kes osaleb jooksul ja on kohal auhinnatseremoonial, mis toimub 2. juunil algusega kell 14.30 Raekoja platsil.

  • Kõigepealt loosime ühe meeskonna, mille kõik liikmed saavad auhinnaks vahvad oranžid puukotad.
  • Seejärel loosime ägeda jalgratta ühele jooksjale samast tiimist! See Hollandi jalgratas aitab juustusõbral kiiresti lähimasse Juustukuningate poodi jõuda, kui lemmikjuust on juhuslikult otsa saanud.

Juustukuningate musklimäng
Pane oma musklid proovile Juustukuningate boksis Raekoja platsil, Rat Race ürituse ajal kl 12.30-14 ja võid võita Juustukuningate kinkepaki!

Väljakutse on lihtne – hoia juustukera sirgete kätega enda ees 90-kraadise nurga all nii kaua kui jaksad. Parimale naisele auhinnaks kinkepakk “Naiste unistus”, parimale mehele kinkepakk “Grillisõbra pakett”. Vaata kinkepakke: http://goo.gl/5YyWaW. Auhind antakse üle Rat Race auhinnatseremoonial, mis algab kell 14.30.

Klikka siia ja näed, kes Rat Race jooksul osalevad!
Registreeru >>>

Rat Race Tallinna toetus läheb sel aastal Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule I tüüpi diabeeti põdevatele lastele insuliinipumpade ostmiseks.

Märt ja Priit Pius: https://youtu.be/NV7sAVZ5KOQ
Vaata, miks näitlejad Märt ja Priit Pius soovitavad Rat Race jooksul osaleda

Insuliinipump aitab I tüüpi diabeeti haigestunud lapsel elada võimalikult tavapärast elu. I tüüpi diabeeti haigestunu peab päevas mitmeid kordi mõõtma veresuhkrut ja vajadusel insuliini juurde süstima. Insuliinipump on lapsel kogu aeg keha küljes, mõõdab veresuhkrut automaatselt ning insuliini pole vaja eraldi süstida. See muudab haigestunud inimese igapäevased toimetused mõnevõrra lihtsamaks.