Kitsepiimast suitsujuust

6,59  sis. KM

Suitsujuustu on tore serveerida õlle ja kalja kõrvale või kasutada toiduvalmistamisel. Eriti laialt on levinud suitsujuustu kasutamine kastmete ja suppide koostisainena. Tasub proovida!

Suitsujuustu valmistamiseks kuumutatakse juust sulamistemperatuurini, pakendatakse spetsiaalsesse torukujulisse materjali ja suitsutatakse suitsuahjus.

storefront Toode on saadaval kohapeal ostmiseks ka Juustukuningate kauplustes üle Eesti.

Lisainfo

Koostisosad: kitsejuust (pastöriseeritud kitsepiim, piimavalk,
laktoos, laap, juuretis, sool, säilitusaine E1105), vesi, või, sool,
maisitärklis, E339, E452
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1387kJ/330kcal; Rasv 25g, millest
küllastunud rasvhapped 14,7g; Valk 24,2g; Süsivesikud 2,1g; Sool
2,8g
Säilitada temperatuuril <7 ̊C

Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Holland
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Masina 20, Tallinn, tel
58855805

Juustu pakend ja säilimine

E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult.  Soovitame juustu säilitada külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat.

Juustu serveerimine

Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril – nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudest ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.

Kaal
200g
Piima tüüp
Kitsepiim, Pastöriseeritud piim
Juustu tüüp
Suitsujuust
Vanus
Noor juust (kuni 2 kuud)