Kitsepiimajuust tšilliga - terve juustukera
Armastad kitsepiimajuustu? Sulle meeldib tšilli teravus? Selles juustus on need kaks imeliselt kombineeritud. Nauditav järelmaitse. Seda peab proovima!
Katseta ka toiduvalmistamisel, näiteks riivitult, või proovi fondüüs. Põnev maitseelamus.
Terve juustukera ümber seome kena lindi - väga efektne kingitus!
Tšilliga kitsepiimajuustu terve juustukera on pigem väike ja selle kaal on umbes 4,5 kilo.
LAI VALIK
juustud ja tarvikud
ANNAME MAITSTA
proovi enne ostmist
HEAD NÕUANDED
juustutarkused
ÕIGE JUUSTUPABER
juust säilib kaua
Koostisosad: Pastöriseeritud kitsepiim, piimavalk, laktoos, sool,
tšilli (0,9%), juuretis,
mikrobioloogiline laap
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1511kJ/365Kcal; Rasvad 30,6g,
millest küllastunud rasvhapped 18,7g; Valgud 22,3g; Süsivesikud
0g; Sool 1,6g
Säilitada temperatuuril <12-15 ̊C
Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Holland
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Narva mnt. 5, Tel 5698 3583
JUUSTU PAKEND JA SÄILIMINE
Terve juustukera ümber seome kena lindi - väga efektne kingitus!
Tervet juustukera on parim säilitada temperatuuril 13 kraadi ja juustukera tuleb keerata iga 2 päeva tagant. Kuna juust hingab, siis tuleb juustukera igal pööramise päeval ka puhastada pehme lapiga, mida võib vajadusel niisutada äädikalahusega.
Lahti lõigatud juustutükid säilivad külmikus kuni 5 nädalat. Soovitame juustutükke hoida pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast.
JUUSTU SERVEERIMINE
Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril - nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudes ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.
JUUSTUTARKUSED SULLE ABIKS
Huvi korral uuri Juustukuningate blogi, näiteks vastuseid küsimustele
- Kuidas lõigata ja serveerida juustu?
- Millised on juustude küpsusastmed?
- Kuidas sobitada veini ja juustu?
- Kuidas teha juustufondüüd?
- Millised juustud valida laktoositalumatuse korral?
- Kas kvaliteetsel juustul on ka loogiline hinna alampiir?
- Mida teha kuivanud juustutükkidega?
- Mis on Hollandi Gouda tüüpi juustude hea maitse saladus?
Kaal (g) | 4500 |
---|---|
Piima tüüp | Kitsepiim |
Toor- või pastöriseeritud piim | Pastöriseeritud piim |
Juustu tüüp | Lisandiga juust |
Vanus | Noor juust (kuni 2 kuud) |
Riik | Holland |