Must juust sidruniga
Must juust on põnev! Oleme Juustukuningate valikusse võtnud kvaliteetse, Põhja-Hollandi lehmade piimast valmistatud juustu, mis on oma värvuse saanud tänu köögiviljatuhale ja lagritsale. Väga huvitava lõpunoodi annab juustule aga üllatuslik sidrun!
Idee: kasuta musta juustu mereandidega pastaroogades, tulemuseks on tore maitsebukett!
See juust on oma musta värvuse poolest ideaalne kaunistus ka juhul, kui soovid teha toidukunsti, näiteks valmistada sini-must-valgeid toite!
LAI VALIK
juustud ja tarvikud
ANNAME MAITSTA
proovi enne ostmist
HEAD NÕUANDED
juustutarkused
ÕIGE JUUSTUPABER
juust säilib kaua
Koostisosad: Pastöriseeritud lehmapiim,piimavalk, laktoos,
lagritsapulber (2,3%), taimeõli (mais), sool, juuretis, mikrobioloogiline
laap, säilitusaine naatriumnitraat, D3 vitamiin, naturaalne laimi
aroomaine, naturaalne sidruni aroomaine, toiduvärv E153
Toiteväärtus 100g kohta: Energia 1575kJ/380Kcal; Rasvad 32,1g,
millest küllastunud rasvhapped 21,6g; Valgud 22,9g; Sool 1,8g
Säilitada temperatuuril <18 ̊C.
Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Holland
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Narva mnt. 5, Tel 5698 3583
Mõnikord harva juhtub, et soovitud juust on nii populaarne, et see on otsa saanud nii meie poest kui laost. Siis asendame soovitud toote samaväärse või paremaga.
JUUSTU PAKEND JA SÄILIMINE
E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat. Soovitame peale vaakumpakendi avamist säilitada juustu külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast.
JUUSTU SERVEERIMINE
Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril - nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudes ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.
JUUSTUTARKUSED SULLE ABIKS
Huvi korral uuri Juustukuningate blogi, näiteks klikka ja loe vastuseid küsimustele:
- Kuidas lõigata ja serveerida juustu?
- Millised on juustude küpsusastmed?
- Kuidas sobitada veini ja juustu?
- Kuidas teha juustufondüüd?
- Millised juustud valida laktoositalumatuse korral?
- Kas kvaliteetsel juustul on ka loogiline hinna alampiir?
- Mida teha kuivanud juustutükkidega?
- Mis on Hollandi Gouda tüüpi juustude hea maitse saladus?
Kaal (g) | 200 |
---|---|
Piima tüüp | Lehmapiim |
Toor- või pastöriseeritud piim | Pastöriseeritud piim |
Juustu tüüp | Lisandiga juust |
Vanus | Noor juust (kuni 2 kuud) |
Riik | Holland |