Kaltbach Creamy

11,59  sis. KM

Kaltbach’i poolt toodetud poolkõva laktoosivaba juust. Valmistamisel on lisatud ektra koort, mis muudab juustu erakordselt kreemjaks ja suussulavaks.

storefront Toode on saadaval kohapeal ostmiseks ka Juustukuningate kauplustes üle Eesti.

Lisainfo

Koostis: Pastöriseeritud lehmapiim, piimavalk, laktoos (alla 0,1g/100g), sool, juuretis, laap
Toiteväärtus 100g kohta: 1640kJ/394kcal; Rasv 34g, millest
küllastunud rasvhapped 20g; Valk 21g; Sool 1,8g
Säilitada temperatuuril <7 ̊C

Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Šveits
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Narva mnt. 5, Tel 5698 3583

Juustu pakend ja säilimine

E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult.  Soovitame juustu säilitada külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat.

Juustu serveerimine

Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril – nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudest ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.

Kaal
200g
Piima tüüp
Lehmapiim, Pastöriseeritud piim
Juustu tüüp
Lisandita juust
Vanus
Küps juust (kuni 4 kuud)
Riik
Šveits
Pakend
Vaakumpakendatud