Jõulukingitused telli nüüd!
Juustukuningate kingitus rõõmustab igaüht olemata soost ja vanusest - ideaalne kingitus äripartneritele ja kolleegidele!
7,99 € sis. KM
Kuulus Raclette juust mida süüakse keedetud kartulite ja teiste juurviljade, kornišonide, marineeritud sibulate, liha peal.
Sulajuustu roogasid mainiti keskaegsetes Šveitsi kloostritest pärit tekstides juba 1291. aastal. Lehmakarjused võtsid juustu mägedesse kaasa, sulatasid seda lõkke ääres ja määrisid otse leivale.
Juustuviile on soovitatav sulatada kasutades spetsiaalset rakletimasinat, see on kõige lihtsam meetod ning kompaktne masin mahub söögilauale, igaüks saab toiduvalmistamisest osa võtta!
Rakletijuustu juurde sobivad eriti Savoy veinipiirkonna valged veinid.
Iga sööja kohta arvestada keskmiselt 150 grammi juustu.
Rakletijuust koos rakletimasinaga on ka huvitav kingiidee!
Koostis: Toorlehmapiim, piimavalk, laktoos, sool, laap, juuretis
Toiteväärtus 100g kohta: 1481kJ/357kcal; Rasv 29g, millest
küllastunud rasvhapped 20g; Süsivesikud 1g, millest suhkruid 1g;
Kiudained 0g, Valk 23g; sool 1.27g, Kaltsium 0.51g
Säilitada temperatuuril <7 ̊C
Parim enne: vaata pakendilt
Päritolumaa: Prantsusmaa
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Masina 20, Tallinn, tel 58855805
E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult. Soovitame juustu säilitada külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat.
Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril – nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudest ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.
Mõned juustutarkused, mis on Sulle abiks