Lehmapiimast suitsujuust

4,99  sis. KM

Suitsujuustu on tore serveerida õlle ja kalja kõrvale või kasutada toiduvalmistamisel. Eriti laialt on levinud suitsujuustu kasutamine kastmete ja suppide koostisainena. Tasub proovida!

Suitsujuustu valmistamiseks kuumutatakse juust sulamistemperatuurini, pakendatakse spetsiaalsesse torukujulisse materjali ja suitsutatakse suitsuahjus.

storefront Toode on saadaval kohapeal ostmiseks ka Juustukuningate kauplustes üle Eesti.

Lisainfo

Koostisosad: pastöriseeritud lehmapiim, piimavalk, laktoos, juuretis,
sool, laap, säilitusaine E251, värvaine E160b, maisitärklis, vesi, või,
emulgeeritud sool, E452, E339, vadakupulber
Toiteväärtus 100g kohta: 1331kJ/317kcal; Rasv 21,8g, millest
küllastunud rasvhapped 15,1g; Süsivesikud 3,7g, millest suhkrud
0,1g, valk 20,05g; sool 2g.
Säilitada temperatuuril <18 ̊C.

Parim enne: vaata pakendilt

Päritolumaa: Holland
Maaletooja: Intercheese Estonia OÜ. Masina 20, Tallinn, tel 58855805

Juustu pakend ja säilimine

E-poest ostetud juustud saabuvad reeglina vaakumpakendatult.  Soovitame juustu säilitada külmikus, pakiga kaasas olevas spetsiaalses Juustukuningate juustupaberis, mis laseb juustul hingata ja samas hoiab kuivamast. Juustud säilivad külmikus kuni 5 nädalat.

Juustu serveerimine

Lõika juustud värskelt ja serveeri toatemperatuuril – nii säilivad juustude parimad lõhna- ja maitseomadused. Vaata kindlasti ka meie soovitusi juustude serveerimiseks või saa inspiratsiooni videost, mis juustudest ja kuidas täpselt juustukuningas Erwin 4 minutiga oma perele juustuvaagna valmistab.

Kaal
200g
Piima tüüp
Lehmapiim, Pastöriseeritud piim
Juustu tüüp
Suitsujuust
Vanus
Noor juust (kuni 2 kuud)
Riik
Holland